Bereikbaarheid

Bereikbaarheid Vlaggetjesdag Scheveningen

Openbaar vervoer

De organisatie van Vlaggetjesdag raadt de bezoekers van Vlaggetjesdag aan om gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Hiervoor kunt u terecht op www.9292.nl.

 

Brommer / Fiets

Tijdens Vlaggetjesdag verzorgt Biesieklette een tweewielerstalling op het pleintje boven de RABObank tussen de Kaptein de Rijkstraat en de Van Bergenstraat tussen 09:00 - 19:30 uur.

De tarieven zijn:

Fiets: 1,00

Brommer: 1,80

Motor: 2,50

 

Met de auto

Parkeergarages Scheveningen

Parkeren Scheveningen: www.centrumparkeren.nl/scheveningen

 

 

Historische trams (Tramstichting)

U kunt uw bezoek aan Vlaggetjesdag extra bijzonder maken: reis per historische tram naar Vlaggetjesdag! Tussen 11:00 en 17:00 staat elk halfuur een piepende, krakende Haagse tram van wel 90 jaar oud voor u klaar. Deze historische tram van het Haags Openbaar Vervoer Museum rijdt als extra tram via de hele route van tramlijn 11, tussen Station Hollands Spoor en Scheveningen Haven. Onderweg kan bij alle haltes op verzoek worden in- en uitgestapt. De historische tram brengt u direct tot aan alle festiviteiten van Vlaggetjesdag. Hiermee wordt zelfs de reis naar Vlaggetjesdag toe een belevenis!

Een kaartje voor een enkele rit kost slechts 2, en kan bij de conducteur in de tram worden gekocht (alleen contant betalen mogelijk). Dit kaartje is alleen geldig in de historische tram, voor een enkele rit van of naar Vlaggetjesdag. Een retour is gelijk aan twee enkeltjes. 

 

OV Chipkaart en abonnementen zijn niet geldig in de historische trams.
Voor meer informatie en de exacte dienstregeling, zie www.HOVM.nl.

Bereikbaarheid Vlaggetjesdag Scheveningen

Bewonersbrief

In de lente zal onderaan deze pagina meer informatie te vinden zijn voor omwonenden. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via aanmelden@vlaggetjesdag.com. 

 

 

Contact

Het bestuur van Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen:

Gerbrand Voerman voorzitter

Miranda Vink penningmeester

Monique Harteveld secretaris

Marie-Anne van der Toorn -  voorzitter werkgroepen

Wim Harteveld - bestuurslidContactgegevens:

p/a: Tinwerf 4

2544 ED  Den Haag

Telefoon: (+31)70 307 29 00

Algemeen: aanmelden@vlaggetjesdag.com

Sponsoring: sponsoring@vlaggetjesdag.com